mylisz sie kochany , najwieksza roznice widac na przyklacie REAPER vs SY-DEMON a ze tak zapytam, to po co nam to napisales? komu to jest potrzebne? przeciez kazdy z nas zna ta gre ...
i jak mozesz napisac ze medikopterek jest zbedna jednostka ? prosta logika, 10 robocikow zielonych vs 10 z czerownym hp ...
napisales "Ich wadą jest szybkość" w trooperach powienienes raczej napisac - ich wada jest wolna predkosc poruszania ; bo z tego co napisales, wynika, ze ludzik ktory szybko chodzi jest zły !
teraz mnie rozjebales .. o jakiej Ty grze piszesz? widziales w DC zeby explo wydobywal zloto?! fragment z opisu miny " obstawić nasze zdobyte kopalnie złota" ...
znowu - explo ; "Explater-
inaczej koparka złota
niema co tego opisywać jeĽdzi siada na kraterach rozkłada się i zbiera złoto."
nastepny blad - powtarzasz sie co chwile. przyklad? ; barrager - trzeba go nadzorowac, kilka linijek nizej pisze to samo ;]
moje podsumowanie - napisales cos, co jest w ogole nie potrzebne, na dodatek bez przemyslenia i na odpierdol, wiec sorry winnetou, ale to sie nadaje tylko na smietnik ;p .. wkladaj w to wiecej zaangazowania nastepnym razem ;p
dobrze ze to skasowales, bo to bylo zalosne ;] a jaka masz? pekinska? ale zamiast wiENc chyba mozesz napisac wiEc co nie? chyba ze lubisz tak pisac ;] ^^
ozi_ns10/09/2023 00:07 spróbuj na nowo wgrać grę. Zaliczyłem plansze 3 razy każdorazowo zmieniając taktykę i żdnego błedu.
ozi_ns10/09/2023 00:05 Jedyne co wtedy ma miejsce to zmiana pory dnia. w tej misji skrypty są tylko na podstawie czasu wiec twoje działania nie mogą powodować błedu.
maranta05/09/2023 18:34 Lol... jak dropbox to zrobił XD